Ga naar de inhoud
Populair of niet?

Populair of niet? - Veur Kids Musical

PINCOFFS 6 INT
PINCOFFS 18 INT
PINCOFFS 22 INT
DSC_8617
DSC_8622
IMG_0356
RT 42 INT
RT 35 INT
previous arrow
next arrow

De Pieten-Popstars

Een spetterend Pieten-Popstars-Popconcert!

Dames en Heren, jongens en meisjes! Het is bijnaaaa zover! De Pieten-Popstars zijn al druk aan het voorbereiden voor hun spetterende Pieten-Popstars-Popconcert in Nederland! Vanaf eind november 2015 zijn zij namelijk door heel Nederland te zien met een te gekke show die bol staat van de coolste nieuwe en oude sinterklaas-liedjes en beste kinder-popliedjes. Maar De Pieten-Popstars zouden de Pieten-Popstars niet zijn als ze hun eigen pepernoten-smaakje toevoegen aan hun Pieten- Popstars-Popconcert! Bij deze show KAN je NIET stilzitten. ENNNN meezingen mag natuurlijk ook!

De Pieten-Popstars beginnen met een fijne warming-up zodat de spieren goed los worden om vervolgens heerlijk met ze mee te swingen en zingen! Oh ja, en je kan ook prijzen winnen als je meedoet met de spellen, maar dat merk je vanzelf wel.
Het Pieten-Popstars-Popconcert is geschikt voor de allerkleinsten, maar ook als je al wat ouder bent en nog steeds graag met ons de verjaardag van Sinterklaas viert, ben je natuurlijk van harte welkom!

Het Pieten-Popstars-show duurt 3 kwartier.

Een kleine greep uit de liedjes waarbij de Pieten-Popstars jou uit je stoel laten swingen!
Het pepernotenlied * Hoor wie klopt daar kinderen * Zie ginds komt de stoomboot * Cowboys en Indianen * Het vliegerlied *Klaar voor de start!

Tekst en zang door Vincent de Lusenet 

De Pieten-Popstars zijn te boeken als:
– Duo voor uw intieme Sinterklaas-event waarbij ze begeleid zullen worden door een pianist. – Duo voor uw grotere Sinterklaas event/festival waarbij ze begeleid zullen worden door ene professionele begeleidingsband (audio-versterking noodzakelijk)

Informatie en boekingen:

Mirjam Kroonenburg Kroonenburg Producties

kroonenburgproducties@gmail.com

010 4255696 of 06 235 88 673